top of page

VA COM VA TEATRE

IMG_3563.JPG

​ "M'agrada molt recordar, rememorar coses que m'han passat. De tant en tant, tinc la mania inconscient, la necessitat, de fer un breu repàs a la meva vida. Això em passa des de menut, des dels vuit o nou anys. Determinats dies m'agafen ganes de seure i anar repassant.”​

-Ovidi Montllor-

Companyia valenciana de creació col·lectiva que treballa des de l'amor a la terra, la llengua i la cultura

Va com va Teatre és una companyia formada per dues actrius graduades a l’Institut del Teatre de Barcelona, Marina Mulet i Anna Berenguer i, Sandra Monfort, música graduada a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Al projecte s’hi sumen també David Maqueda, actor i director i, Joan Fortuny arquitecte i escenògraf esdevenint una companyia que parteix del treball de creació col·lectiva. 

 

La companyia compta amb una trajectòria consolidada que va començar fa quatre anys i un primer projecte “Va com va” que ha girat pels escenaris de Catalunya, València i Mallorca i ha format part de festivals com l’EVA, LOLA o Fira LITTERARUM. El seu primer espectacle, actualment en gira, ha estat guardonat amb el segon premi del públic a Escènia 2019 i menció especial del jurat.

bottom of page